Pallez RC

Allt om E-handel

Erbjud paketinslagning i din butik

Om du driver en butik där kunderna ofta köper gåvor kan du erbjuda paketinslagning. Det är väldigt uppskattat av kunderna och ger en större möjlighet att de återkommer. Med rätt material och teknik ser du dessutom till att det blir riktigt proffsigt gjort. Det är en tjänst du kan erbjuda året om och inte bara på julen eller andra speciella tillfällen.

När du ska slå in paket är det viktigt att det ser proffsigt ut och att det är hållbart. Ett bra material att använda till detta är cellofanplast. Du kan snabbt och smidigt beställa cellofanpåsar online och få de levererade direkt till din butik. De kommer i många olika storlekar så du kan anpassa dem efter varorna du säljer i i butiken.

Fördelar med att välja cellofanplast

Cellofanplast är en genomskinlig plast som passar för att packa ner allt från smycken till att vira runt blomkorgar. Det finns två stora fördelar med att välja denna plast framför andra alternativ. Den både spar på våra fossila resurser och gör inte lika stor påverkan på utsläppen av växthusgaser eftersom den är biologiskt nedbrytbar. Du och din butik gör alltså miljön en tjänst när ni investerar i detta hållbara material. Idag tittar många företag på hur de kan bli mer klimatsmarta och här är alltså ett sätt.

Vad behövs till en paketinslagning?

Förutom plast kommer du även behöva ytterligare omslagspapper att slå in själva plasten i. Här kan du välja om du vill ha ett neutralt papper eller något som avspeglar ditt varumärke. Sedan behövs också snören, sax och tejp, precis som när du slår in paket hemma på julen. Om du väljer ett neutralt papper kan du med fördel sätta en liten klisterlapp med ditt varumärke som en liten snygg finish tillsammans med paketsnöret.

Anordna en separat inslagningsstation

För enkelhetens skull är det smidigast att göra all inslagning vid ett och samma ställe. Det får gärna ligga i anslutning till kassan. Här kan du ställa upp tejp, sax och allt annat som behövs. Gör det också till en vana för dina anställda att alltid fråga kunderna om varorna de köper ska vara inslagna eller inte. Det behöver inte enbart erbjudas på julen utan när som helst.