Pallez RC

Allt om E-handel

Ge din truck den service den behöver

På ett lager behövs en bra sammanhållning, trygga och välservade truckar och ett säkerhetstänk ända upp till max. En e-handlare känner till de utmaningar som kan finnas på en lagerverksamhet, men med rätt återförsäljare och uthyrare av truckar kan du komma långt och låta företaget växa utan att oroa dig.

Visste du att det finns en truckservice som värdesätter säkerhet och effektivitet och som därför ger en snabb, pålitlig service av dina truckar? Om inte så tycker vi genast att du ska ta reda på mer: läs mer om Lindes truckservice så kanske du blir inspirerad till att beställa detta till ditt lager. Truckarna utför en stor del av jobbet som kräver muskelstyrka för att avlasta människor. Det är av stor vikt att truckarna är av god kvalitet och att de är servade av proffs.

Ett lager måste ha säkerhet först

Även om effektivitet kommer som en solklar tvåa så är säkerheten på ett lager viktigast. Vi kan tala om säkerhet utifrån två aspekter: dels säkerhet för personalen, för att undvika arbetsplatsolyckor. Men lika viktigt är det förstås att tänka på säkerheten mot inbrott. I medierna står det mycket om inbrott i lager och för många av oss e-handlare lider vi nog mycket när vi läser om sådana typer av händelser. Här är ett annat exempel du kan läsa om.

Att det förekommer arbetsplatsolyckor i svenska lager idag är ovanligt, men det kan faktiskt ske. Många uppmärksammade händelsen i Helsingborg där automatiska dörrar faktiskt dödade en man.

Det man därför ska tänka på när man förvaltar och ansvarar över ett lager är:

  • Säkerhet för personal
  • Säkerhet mot inbrott, brand och andra typer av olyckor
  • Effektivitet

Arbetar man aktivt med dessa punkter i huvudet så kommer man också kunna växa mer obehindrat och personalen kommer hålla sig friska och glada. Se därför alltid till att serva dina truckar på lagret som en del i ditt helheltstänk. Det är trots att truckarna som gör en stor del av muskeljobbet på ditt lager, och du vill att de ska vara i gott skick för allas säkerhet.